Post by scorwahmgotobo on Feb 4, 2022 11:44:24 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mr Autofire ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mr Autofire IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód viac zdrojov ▞▞▞
▞▞▞ Mr Autofire 2022 version ▞▞▞
Naštve
Hra je skvelá, obrovským problémom hry sú udalosti. Vôbec nemôžem hrať udalosti, vždy, keď chcem vstúpiť, hovorí, že udalosť je už ukončená.. deje sa to stále.. skvelá hra, ale chyby ako thay sú otravné a ničia celkový obraz o hre!!!
Táto hra potrebuje zbrane, brnenie a tiež levelovanie, aby ste mohli byť vylepšovaní, tiež úrovne, ktoré vo fáze POTREBUJETE trochu znížiť, vrátane súbojov s bossmi, prečo je tam HP vysoké? Keby som pre svoju postavu vylepšil všetko? Tiež je to platené vyhrať hru ako vážne. Táto hra je príliš drsná.
Ak ste hrali archero alebo jeho klony, túto hru okamžite spoznáte. Vyniká tým, že všetko je horizontálne ako plošinovka namiesto tradičného variantu shmup k archero. To pridáva niekoľko úhľadných možností pohybu vo forme skoku, dvojitého skoku a pádu cez plošiny. Bohužiaľ, na rozdiel od archera, pretože existuje oveľa menej miest, kde môžete byť. Hra je pravidelne plná nábojov, ktorým sa nedá vyhnúť.
Pri 5 sekundových reklamách na automatické vyhodenie z hry ide dole vodou!!!
Hra bola zábavná až do najnovšej aktualizácie. Príliš veľa typov upgradov, z ktorých mnohé sú zbytočné. V hre, ktorá si vyžaduje vylepšenia, aby boli úrovne priechodné, veľa zbytočných vylepšení uberá veľa zábavy.
Soccer Super Star Sport hxu
Dávam tomu dve hviezdičky, pretože samotná hra je naozaj zábavná a nie je v nej príliš veľa doplnkov, ale je tu ENERGIA každá hra, ktorá má energiu automaticky, je podľa môjho názoru nanič, pretože buď zaplatíte peniaze, alebo budete musieť počkať, kým budete môcť pokračovať v hraní hry. vývojári potrebujú zarábať peniaze a úprimne, ak by pridali funkciu, ktorá vám dáva neobmedzenú energiu za 3-5 dolárov, kúpil by som si ju, pretože je to úžasná hra, ale tá energetická funkcia je naozaj na hovno
Je to skutočne skvelá hra, a preto je taká škoda, že ide o totálne hromadenie peňazí. Viem, že hra nebola vyvinutá pre charitu, ale ak si zahráte cracknutú verziu (čo je najväčšia zábava, akú som s ňou zažil, ďakujem), uvidíte, koľko balíčkov skutočne potrebujete prejsť, aby ste postúpili. Otvoril som 100 balení a návratnosť vašich peňazí je žalostná. Porazil som hru na cracknutej verzii a nebudem hrať znova, pokiaľ naozaj neprerobia kurzy lootu.
Dobrá rotácia na preliezačke podzemia. Prestrelka, aj keď je spočiatku dosť pomalá, môže byť skutočne komplikovaná, pretože nepriatelia sú silnejší a odomykáte ďalšie vylepšenia. Pohyb v hre môže byť po okrajoch trochu drsný, ale v žiadnom prípade nie je nehrateľný. Vylepšenia pôsobia pôsobivo a prinútia vás zvážiť určité kombinácie. Postup nepriateľov je dosť lineárny, jednoducho dostanú viac zdravia alebo viac nábojov. Prispôsobenie neexistuje, takže upgrady sú jediným skutočným pokrokom okrem úspechov.
Len rovno hore a dole zábavná hra. Ale ak by tu bol iný herný režim, kde si môžete uložiť svoj postup a pokračovať tam, kde ste skončili, bolo by to len čerešnička navrchu!!.
Táto hra môže byť jednou z najlepších hier, ktoré som hral, ale skutočnosť, že musíte zaplatiť za výhru alebo zaplatiť za postup, je absolútne absurdná! Dosiahol som určitú úroveň a bez ohľadu na to, čo robím, bolo by možné napredovať bez neustáleho nakupovania mincí a drahokamov, aby som mohol upgradovať. Je smiešne, že na predchádzajúcich úrovniach sú náhodné výhody, ktoré poskytujete, aby ste zvýšili úroveň, všetky tie najlepšie výhody, a potom sa na neskorších úrovniach zdá, že všetky tieto výhody zdanlivo zmizli! Ani ďalší cent
Ťažká hra a bez 1 pokus za reklamu .. toľko diamantov nemám .. zasahuje sa to . totálna kravina .. príliš mnoho strelcov proti nám .. nedá sa dobre hrať .
Hra je zábavná, ale energetická mechanika je úplne zbytočná a výrazne otupuje zážitok. Neustále čakanie na jedno hranie, ktoré trvá možno 10 minút, ak prežijete celé kolo, je smiešne. Vychádza to ako aplikácia cashgrab, čo je škoda, pretože hra je skutočne návyková.
Považujem to za veľmi zábavný spôsob, ako nechať plynúť čas, keď čakám na obed. Naozaj sa mi páči, keď dostanem veľa vylepšení. Ale s energetickou vecou môže byť úhľadná maličkosť, ak nemôžete poraziť svet pri prvom spustení, ak stále máte energiu, buď sa v tomto kole respawnujete za cenu 5 energie s polovičným zdravím a možno aj s upgradom. podľa vášho výberu alebo len reštartujte beh, pričom jediným nákladom sú počiatočné náklady
Určite sa to stáva p2w. Všimol som si, že sa zvýšil počet platených bannerov. Začína to byť otravné. Platím za battle pass. Ale začínam strácať záujem
Super zábavná hra. Ale ak chcete v hre urobiť čokoľvek, musíte minúť 100 $ a získať čokoľvek. Pri všetkých reklamách, ktoré sledujete, by ste si mysleli, že takto zarobia peniaze. Hru čoskoro odstránim, pretože nedostávam žiadne aktualizácie.
Skvelá hra, veľa zábavy, len si želám, aby som mohol hrať viac. Čakanie 45 minút medzi hraním je totálna záťaž. Nevadia mi mikro transakcie, ale nerád platím zakaždým, LEN aby som si zahral hru. Určite priestor na zlepšenie.
Mr Autofire Hành động qcey
Priemerný Side-Scroller Archero, až na to, že niekedy dostanete reklamy medzi jednotlivými úrovňami. To rozhodne vysáva zábavu z tejto hry. Chápem, že reklamy sa musia objaviť, ale v polovici medzi úrovňami?
Nie zlé. Hrám, aby som prekonal svoje prestoje a na to to funguje skvele. Tlačidlá sú jednoduché a sú dosť ťažké na to, aby ma to udržalo, ale dosť ľahké na to, aby som ich neodinštalujem, pretože si musím kúpiť nové balíčky a mince, aby som prešiel úrovňami
Páči sa mi to, ale reklamy a môžete hrať iba 4 kolá, pretože energiu musíte minúť na odohranie kola, ale každá vec je naozaj dobrá a to je všetko.
Je to skvelá hra... žiaľ, s napredovaním nemôžete veľa urobiť bez ohľadu na to, či si kúpite mikrobalenia. Som na plató na 7. svete, tak som sa rozhodol kúpiť si hru za 30 dolárov, čo mi umožnilo upgradovať moje zbrane, štíty atď. Nič moc som však nedostal, keďže šéfovia sa zdali byť silnejší a rýchlejší ako predtým. Môže to byť náhoda, ale mám pocit, že na dosiahnutie pokroku musíte minúť tisíce. Hranie po týždennom brúsení sa stáva nezábavné a stále sa nedokážem posunúť za úroveň.
Na začiatok to nie je veľmi zábavná hra, potom pridajte niekoľko nepreskočiteľných reklám na každých niekoľkých úrovniach a energetický systém, v ktorom sa hru ani nedá hrať bez míňania peňazí, je to všade naokolo zlé.
Zábavná hra, ale klamú. Hovorí sa, že si kúpite akúkoľvek položku v obchode a odstránite reklamy? Stále musíte pozerať reklamu na bonusovú výhodu? Zábava, ak chcete, aby vás klamali.
Vďaka novej aktualizácii je to s vyradeným hrdinom skôr hromadenie peňazí. Ak ma zabijú, nemôžem toho hrdinu použiť ďalšie 4 hodiny, inak by som musel zaplatiť 75 drahokamov. Vďaka tomu je takmer nemožné prejsť náročnými úrovňami, pretože máte iba 1 hrdinu o úroveň vyššie. čo je určite ďalšia taktika na získavanie peňazí, vďaka ktorej sa dostanete o úroveň vyššie o niekoľko hrdinov a utratíte viac peňazí! Dajte mi vedieť, keď to bude odstránené. Zatiaľ odinštalujem.
Prial by som si, aby som mal viac ako 500 znakov na popísanie mojich problémov s týmto. Aj keď je hra spočiatku zábavná, získanie dostatočného množstva vylepšení pre vašu prvú zbraň trvá veky a ja som musel mať šťastie a získať zbraň, ktorá spôsobila 2× väčšie poškodenie. Ak sa má veriť veci „Ste pred x % hráčov“, 90 % hráčov nedosiahne úroveň 4. Som medzi 10 % najlepších hráčov, pretože buď som mal šťastie so zbraňou, ktorá je o úroveň vyššie. než pištoľ pre začiatočníkov alebo 90 % hráčov si uvedomilo, že táto hra nie je dobrá.
Prvých 20 kôl v prvej fáze je jednoduchých, kým sa nedostanete do posledných 10 a je to len 20 nepriateľov priamo pred vami. Prvá fáza by nemala byť taká ťažká. Bez ohľadu na to, čo robím, nemôžem sa cez to dostať. túto hru už nikdy nenainštalujem. Nestojí to za váš čas.
Mr Autofire Δράση rljr
Túto hru absolútne milujem. Zdá sa, že Voodoo zničilo herný trh, ale je tak osviežujúce vidieť hru ako je táto. Je to super zábava! Skvelé ovládanie, skvelý zážitok všade okolo. Vložil som do hry jeden alebo dva doláre, len za nejaké drahokamy, ale nič moc. Poviem, že si nemyslím, že by medzi úrovňami mali byť náhodné reklamy. Pozerám dosť reklám na extra výhody, ktoré nie sú potrebné
Brúsenie v hre je dosť smiešne. Mám rád dobrú výzvu v hre, ale vo svete 6-7 narazíte na stenu a musíte začať míňať skutočné peniaze, aby ste si odomkli lepšiu korisť. Vložil som do hry asi 40 dolárov, pretože ma táto hra baví, ale ak chcete ísť za svet 7, musíte si kúpiť niektoré z balíkov, ktoré musia dostať slušné zbrane a vylepšenia.
Hra je veľmi zábavná, dostal som sa do tretieho sveta bez problémov, ale to je tiež najďalej, čo som zašiel, pretože tri úrovne sveta majú v sebe VLNY, neuveriteľne veľké vlny a nie je možné sa ničomu vyhnúť, pretože je tam len toľko. veľa guliek, zmiernilo hru, vážne to bolo smiešne.
Táto hra je zábavná ako PEKLO! ALE! môžete vyhrať iba vtedy, ak vám hra umožňuje vyhrať tým, že vám poskytne správne výhody alebo zaplatíte peniaze. Úplne to chápem! Ale nemal by som hrať viac ako 500 kôl a sledovať 300 prídavkov, len aby som postúpil. Bol by som rád, keby som zaplatil 1-krát poplatok 10, možno 15 dolárov, aby sa to posunulo o niečo rýchlejšie.
Aplikácia funguje, iba ak máte mobilné pripojenie. Takže ak veľa lietate a chcete zábavnú hru v lietadle, máte smolu.
Hra sa mi páči, jedna menšia zmena bola, že vaša postava používa na zmenu zákazníkov pri vybavovaní rôznych predmetov. Prečo to meniť? To som si užil. Okrem toho je to bezplatná hra.
Je to úžasná hra, ale môžete ju hrať iba 4-krát, potom musíte počkať 30 minút na 5 energie = 1 otočenie, aby ste sa znova nabili, nie je to súťažná hra, tak prečo toľko obmedzovať energiu! Núti ma to vymazať, keď to veľmi neviem hrať.
Editing this- Sakra, táto hra je taká dobrá. Ak hráte inteligentne, potom to nie je hra p2w. Do sveta 4 som sa dostal po odohraní niekoľkých setov 4-5 hier. Menej ako 6 sád. Ak dokončíte svet, zahrajte si ho ešte niekoľkokrát, potom upgradujte a potom prejdite do ďalšieho. Aj keď som na 4., bežím znova a znova a teraz tretí svet, ktorý bol spočiatku ťažký, je teraz ľahký. Skúsim znova štvrtý svet, pretože teraz som silnejší. Takto to funguje. Ďalšie informácie - Na svete 7 - teraz je to viac p2w.
Úrovne a nepriatelia sú veľmi zle navrhnutí a pri niektorých príležitostiach sa zdalo, že miestnosti boli navrhnuté tak, aby bolo takmer nemožné zastaviť dobrý beh. Nikdy sa necítite silnejší, pretože zdravie nepriateľov sa pri postupe veľmi agresívne zvyšuje. Odmeny nie sú podstatné, získate veľa materiálov na vylepšenie vybavenia, ktoré nemáte a pravdepodobne ani nikdy nebudete. Celkovo mi to prišlo nespravodlivé a navrhnuté tak, aby ste strácali čas s čo najmenšou odplatou.
Túto hru som si naozaj užil. Robia dobrú prácu pri udržiavaní reklám pod dobrou kontrolou. Počas niekoľkých posledných mesiacov pokračovali vo zvyšovaní ceny bojovej prihrávky. Teraz je to 11,99 $ a pridávajú super battle pass za 29,99 $. To je dosť nehorázne. Stojí príliš veľa.
Opakovanie nie je vysoké. Rovnaké vylepšenia na úrovni nespôsobujú rovnaké poškodenie. Myslím, že ich kódovanie to tak robí. Odstránené.
Nechápte ma teda zle. Táto hra sa občas môže stať monotónnou, ale teraz ma počujte. sakra to milujem. V tejto hre zabijem toľko času. Nechápte ma zle, brúsiť kopu a niečo platiť za veci je na hovno, ale aj tak. Neľutujem toto stiahnutie Tiež- Nový nápad na zručnosti, Multishot shoot 2 Ale čo keby mali niečo potom ako. Nárazová streľba - 3 výstrely. Možno štvorkolky. Bunch zaujímavý potenciál, ktorý by bol hektický a praštěný, úžasné.