Post by scorwahmgotobo on Feb 4, 2022 11:47:30 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Draw Puzzle - Draw one part ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Draw Puzzle - Draw one part IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu üreteci kristalleri ▞▞▞
▞▞▞ Draw Puzzle - Draw one part 2022 version ▞▞▞
çok kolay oyun biraz sıkıcı
Fena değil
Çok kökü çok sıkılıyom😪😪😪😪😪😪
Delete One Part 2 oyunu oyna - Minikoyuncu DOP 4 APK - Lotty
çok kötü oyun
Vay be oyun çok güzel bu oyuna bayılıyorum😊😊😊😊
Her şeyden önce resimler yanlış, aramızda yok... ve bütün kadınların nesi var, çoğunlukla kadınlar ya da erkekler kız arkadaşlarını aldatıyor.
Puzzle Oyunları Büyükler Için
Buoyuçokkötüyüklemyim
Çokkötü amayinedebbbbbbbiraziyi1 yıldız
Çok kötü bir uygulama bir puan verdim
Bu oyunu yapımcısı sapık sakın indirmeyin!!!!
Draw Puzzle - Draw one part Rompicapi rrs
gk🎀😎
Chicken Gun Actie ovx
Güzel bir oyun 364bolumu var neden 3yıldız verdim? 2 yıldızi gitti mi?1oyun cok colay keski biraz zor olsaydi.2oyunda cok reklam var. Amma size bir sey dicem bence oyuna girmeden wifini kapatin hic reklam gelmiyicek indir cok guzel...................... Ehadi indir seni bekliyom
Çok fazla reklam..
Jessica satırına katılıyorum = tam seviye:D çok sıkıcı .
Oyun çok güzel ama çok reklam çıkıyor lütfen reklamları azaltın yoksa oyunu s ileceğim gerisi rasgele: dhsshdjhdjdjdjdhdhjdhdjdjdbdjdjdhddijdhdjdhdgdbhjdhfudishdjdjdhdjdhdhhdydjgdhdhdnudhudhdudhdisiddicsysisgsosjysisvdydihstsoaoatejeohsbsuaisgdysvsuairtyejdduisoiskaateuvsgjsiaysgjsbsioaushgjsousiwkslwijywihehrgdjosushsgusbsusjrikdhdijdjdidjejusiwhshk
Bakın indirdim valla bayaaa kötü orada çizmeye çalışalım direk elimizi kaldırdığımızda hopaaaa resim çizildi bir çizgi çizip kousak gen de oluyo neyse hak yemeyiyim bir yıldız da benden olsun
Grafikler: Oyun, renkli grafiklerle çizilmiş. Among Us figürlerden ilham alan bir astronot tarafından resmediliyor. Her bulmacada astronot, sahnede neyin eksik
TEK KELİME İLEE BERBAT ÖTESİİ!!😐😑YÜKLEMENİZİ TAVSİYE ETMEM ASLAAA!!!!❎❎❎❌❌❌✖✖✖
Bu oyun ilk başta kolay görünüyor ve sonra sizi, bunu bir daha çözüp insanları delirtebilir miyim diye merak etmenize neden olan bir acı tuzağına sürüklüyor.
MoGuS SuS olmasaydı 5 yıldızla derecelendirilirdi
Draw Puzzle - Draw one part Παιχνίδια παζλ tmfl
değişik
Do you know how to draw at puzzle games? Let download Draw Puzzle - Draw one part to experience a ton of cunning features by just draw. Our draw game brings you
Eğlenceli ama seviyeleri çok kolay. Ve çizeceğiniz yere bir çizgi çekerseniz, haklı olduğunuzu söyleyecektir. Bu yüzden lütfen seviyeleri zorlaştırın ve çizgi olayını düzeltin.
Bu oyun çok kolay sadece 1 günde bitirdim☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺
çok beğendim çok güzel bir oyun
Çocuk 5 dakikadır oynuyor ve zaten 10 reklam gibi tetikleniyor ve bu yardım düğmesi kullanmadan. Şaka mı yapıyorsun?
MEmu ile en sevdiğin Android uyunlarını PC'de oyna ve en sevdiğin Android uygulamalarını ... Hadi bugün APK dosyasını indir. ... Draw Puzzle - Draw one part.
bu oyuna 4 vermem şu 149. leveldeyim ve poppy playtime her şeyi yok var ama sadece 3 tane tanede 4 yada 2 bilmem işte çok az var onun dışında herşey çok kolay biraz daha zor yapsaydınız favori oyunum olabilirdi. ozaman severdim indir ama çok kolay gibi gitmekte kolay seviyosanız.bye adımda defne buarada😊
Güzel 😎