Post by scorwahmgotobo on Feb 4, 2022 11:53:37 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Play Together ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Play Together IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ nekonečný hack zdrojů ▞▞▞
▞▞▞ Play Together 2022 version ▞▞▞
Nemohu otevřít hru, vždy to říká, že moje síť je nestabilní, ale moje síť je naprosto v pořádku
Hra se mi líbí. Je to opravdu zábavné, ALE předměty jsou drahé a lidé během her TLAČÍ. Budou vás tlačit z prken nebo během rychlostních závodních miniher a způsobí to prohru. Pro hráče je to velmi nepříjemné.
chyba je v hre nie vo wifi
😏птяоарослслрнвнрвнралрордочо😄😊😊😊😊😊😊😊😊😊☺😊☺😊☺😊😍😊😍😇🥰😇🥰🥰😇😘🥰☺💵💵💵💵💵💵💵💸💸💸💸💸💸💰💰😘😙💋.
Ztratil jsem svůj humbuk na aktualizaci poté, co jsem zjistil, že vše musí platit skutečnými penězi. Nemůžete si tam ani koupit, co chcete, aniž byste utratili irl měnu. Navíc rychlost lodi je také docela slušná, utratila jsem 400+ drahokamů za nic .Omlouvám se, ale tato aktualizace je tak zklamaná, očekával jsem vysokou, ale cokoli
Je to úžasný zadek, každopádně potřebuji v této hře více zkušeností, je tu spousta věcí, které musím vědět o hře Play Together. Každopádně děkuji! Dobrých 5 hvězdiček
Hra se mi líbí hned na první spuštění. Pak ale probíhala údržba každý den. A sotva to může hrát, protože 1 hodina zabere celý zatracený den. Pro dokončení údržby čištění ffs pls opravte, že to nenávidím. Zasloužím si 500 drahokamů
Play Together Casual bcjl
Tato hra se mi opravdu líbí Opravdu se v této hře bavím je to velmi zábavná hra, ale 1 problém, proč se ukazuje, že se nepodařilo přihlásit, opravte to prosím!
TRò Chơi Này Rất Hay Vì Lúc Noen nó Có Noen NÚC Có Mùa Hè nó Nó Nóno Mùa Hè Cho 10000000000000000000000000 00000000000000000000.0000.0000000f0000.zdilý00000000000000x0000000000000000000000x0000000000000000000000000000000000000000W00000000000000W00000000000000W00000000000000W00000000000000W0000000000000000W00000000000000000000000000000000 \0000xW000000000000000000 \t
Je to nejlepší hra ale furt jsou tam samé aktualizace. 5 hvězdiček.
Proč!!!!! NEMŮŽU TO HRÁT PROČ?!!!!!!PROČ ZNOVU!?MOJE PŘIPOJENÍ DOBŘE, ALE PROČ TO NEMŮŽU HRÁT!?HUH!!!JSEM Z TOHLE MOC SMUTNÁ ;( MŮŽETE TO OPRAVIT?!!!A MŮŽETE DÁVAT SPOLEČNÉ HRÁVÁNÍ NOVÝ KÓD GEM MANY GEM?!!! TATO HRA JE TAK ZÁBAVNÁ, ALE MÁ PROBLÉM:( PO MNĚ AKTUALIZUJI VÁNOČNÍ AKCI, NEMŮŽU JÍT NA SERVER PŘÁTEL ;(!?? π
Hra začíná být nudná a nudná. Téměř všechny věci se zde prodávají za skutečné peníze. Pokud si pamatuji, je to dětská hra, tak jak si děti mohou dovolit ty drahé věci, i když je chtějí také. Hráči postupně odcházejí. Pokud chcete, aby vaši hráči zůstali, pak vraťte čas, kdy je vše, co si ve hře koupíte, zdarma. Omlouvám se, že to říkám, ale ano, to je pravda:/ Miloval jsem tuto hru dříve, ale vše se již změnilo. Této hře dávám pouze dvě hvězdičky>:/
JO JE TO MEGA❤️
Rush Royale: Tower Defense TD Stratēģiskās spēles xzi
Hra se zpožďuje, jako super lag od nečekaného problému s údržbou, zažívám zpoždění. Stále restartuje hru a neříkejte mi, že je to moje připojení k internetu, protože i když používám více aplikací současně, všechny fungují dobře, kromě této hry. Při hraní nemám na pozadí ani žádné aplikace, ale stále se to zpožďuje. Opravte to!
Toto je wrost hra, kterou jsem kdy hrál, protože nejdřív můžu hrát, ale po vánoční aktualizaci se znovu zeptala na aktualizaci a já ji aktualizuji, ale když jsem ji otevřel po aktualizaci, zobrazuje se znovu aktualizovat a kliknu na to, ale ne stále se neotevírá, pak jsem jej odinstaloval a znovu nainstaloval, ale znovu se zobrazuje aktualizace, takže co mám teď dělat???
Tato hra je tak dobrá, ale nová aktualizace to zhoršila. Sledováním reklam můžete vydělávat v herní měně, ale s novou aktualizací na reklamě není žádné tlačítko X, takže reklamu prosedíte, nevyhnutelně na reklamu kliknete, a když se pokusíte vrátit do aplikace, je to jen černá obrazovce a nedostanete žádnou odměnu. Také 3D modelování postav má v sobě závadu, takže každému chybí brada lol.
Nevím, jestli je to naše wifi připojení, ale vždy se načítá. Ale mám lepší spojení. Prosím opravte to.
Líbí se mi tato hra, ale nyní ji nemohu hrát. Vždy mi vypadne chybové pole.
Hrajte spolu tým ...vše je v pořádku, dokud se nezkusím přihlásit ....hry se načítají a najednou se vracím na domovskou stránku telefonu Několikrát jsem se pokusil přihlásit znovu a znovu, ale stejná akce....můžete to prosím opravit .. .Jsem tak nadšený, že budu hrát tuto hru ... prosím opravte to
4 hvězdičky, protože nakonec stejně skoro pět, protože žádné falšování přidává SPOUSTU PŘÁTEL vždy nové aktualizace aktualizace událostí jsou úžasné! Stáhněte si nyní nejlepší je, že fonty mohou fungovat jako: 𝙩𝙝𝙞𝙨 a 🅃🄷🄸🅂 a mnohem víc Opravdu to doporučuji, i když... PROSÍM OPRAVTE LAGS, to je vše
Je to super hra, prostě miluji tuto hru, ozdobte svůj dům, je velmi snadné hrát tuto hru a velmi dobře děkuji haegine a také
Tato hra je úžasná, pomáhá dětem komunikovat a získávat přátele a vědět, jak pracovat za peníze a pomáhat ostatním
Tato hra je naprostá katastrofa, myslím, že se mi líbí, ale je otravná Musel jsem ji smazat a vrátit se, ale hádejte, co jsem znovu vytvořil svého avatara a zadal jsem své staré uživatelské jméno do přítele pro vyhledávání a pak se zobrazil můj starý Avatar, takže tam je obrovská chyba, kterou nesnáším
Ovládání/pohyby jsou příšerné a až se mi z nich točí hlava. Snažil jsem se dát hře šanci, ale bylo to nesnesitelné a teď mě bolí hlava. Ale velmi roztomilý umělecký styl
Tato hra je prostě ohromující!! Být armádou, návštěva obchodu BT21 byla prostě úžasná...👏 A našel jsem mnoho Army a Blinks. Tak tato hra mě velmi zaujala.....😊😊
Lass uns spielen Gelegenheitsspiele qjtz
Je to bezva hra dala Bich 100 hvězdičkek☺️můžete si tam povídat a choď na párty🥳🤩
Dobře, buď hru s chobotnicí smažete, nebo přidáte novou hru mimo původní hru. Materiály jsou příliš DRAHÉ! AUT A DOMY! UDĚLEJTE TO PROSÍM MENŠÍM, PŘICHÁZÍ SE TO, JAKOBY NÁS OBRÁDÍTE O PENÍZE!! TATO DĚTSKÁ HRA! PROČ JSTE NEODSTRANILI PANENKU Glitch OUT AKA Z SQUID GAME??? VAŠE MĚ ROZHNEVTE HNED TEĎ! POKUD NECHÁTE ROZUMÍM, CO TEĎ CÍTÍM, JEN PROSÍM ODSTRANĚTE HLUBU HLOUBKU A HRU NA SKLENĚNÉ PODLAZE!! A PŘIDEJTE TLAČÍTKO OPUSTIT HRU! TAK JSEM PŘIŠEL
Líbí se mi to, ale když se podíváte dolů, zpomalí to postavu
Boží hra<3
Tuto hru nelze hrát bez wifi a občas při hraní her nebo poctivém dělání čehokoli nefunguje a dělá to téměř nehratelnou a nepříjemnou
Ze začátku zábava, ale po hodině nuda, protože navštěvovat přátele a jít k vám domů nefunguje
Tato hra mě opravdu baví, ale neustálá údržba déle než 3 týdny je trochu moc. Také touha a touha po mazlíčcích stále chybí Noví hráči o touze ani nevědí a pletou se o líhnutí vajíček. Will dal další hvězdy, pokud dostanu slunečnici, hrál jsem měsíc, ale nedostal jsem ji, moji přátelé už mají 3 nebo 5. Kamarád to také dostal do 3 dnů hraní. Tak smutné...
Moc se mi to líbí, ale mazlíčkovi, když vstoupím, nemůžu uniknout ani přejít na další řádek.
Opravdu miluji tuto hru. Toto je jediná hra, která mě na dlouhou dobu uvízla. Můžete hrát spoustu mini her, je to jako hra all in one
Mám více než 9 hodin a chci hru otevřít, ale nemohu mi ukázat, že při přihlašování došlo k dočasné chybě. Zkuste to prosím znovu později Přešel jsem na svůj druhý účet a našel jsem stejný problém, můj internet je v pořádku. udělal vše a neotevřelo se, co mám dělat
Myslím, že tato aplikace je dobrá aplikace, ale problém je v tom, že moje wifi síť je plná, ale aplikace říká: „Připojení bylo ztraceno a vrací se na titulní obrazovku.
Je to obrovský úlovek peněz, stěží vyděláte nějaké peníze hraním této hry. Hry začnou nudit a jejich hraním nevyděláte téměř nic. na ostrově nevyděláte žádné peníze, pokud nedostanete truhlu, která je tak vzácná. Hra nestojí za hraní, pokud se snažíte postavit dům, vše je předražené, pokud si zde skutečně nekoupíte své peníze, upřímně řečeno, musí hru opravit. Je smutné, že si ani nemůžete udělat hezkou postavu nebo domov, když si sotva něco můžete dovolit. Je to dobré jen pro navazování přátelství... trochu.
Po aktualizaci to stále padá, mohl by to opravit, štve mě to
Je to dobrá hra, dokud se tolik neaktualizuje a dochází k poklesu vyplácení snímků a nízkému připojení k aplikaci, i když máte silné připojení, prosím vývojáři s tím něco udělejte děkuji vám prozatím dám 3 hvězdičky [Edit] Díky za být skvělým posluchačem vašich kolegů PT famm<3
Ahoj, miluji tuto hru, právě jsem ji dnes začal hrát Myslím, že jsem si ji nainstaloval už dávno, ale tenkrát jsem ji znovu odinstaloval. Zrovna teď jsem hru zkoušel hrát, ale hlásilo to problém s přihlášením, plz pomozte mi to opravit plzzzzz I potřebuji tě Opravdu se mi tato hra líbí
Hele, tuhle hru jsem milovala. Snažila jsem se chytit nějakou vzácnou rybu. Po asi 20ti minutách tam vyskočil nějaký pop kvíz, ve kterém jsem měla najít nějaké obrázky. Bohužel jsem kvíz nezvládla a možnost rybařit mi byla odebrána na 24h. To mě ovšem pěkně vytočilo tak jsem hru vypla. I ty lagy poslední dobou jsou otravné. Jsem naštvaná tak, že musím dát pouhou 1 hvězdu.
Play Together Pro příležitostné hráče usp
Hra je tak sakra dobrá, že chci, aby hra byla realistická, myslím, že pokud ji budu neustále aktualizovat, bude epičtější, než by měla, nedokážu ani popsat, jak je to dobré, že jo rybaření Dostal jsem velkou velkou velkou rybu a dobrou cenu a vylezl jsem na strom a spadl jsem tak moc, že jsem ani nevěděl, jak moc jsem spadl, je to ta nejlepší hra všech dob
Tato hra je docela dobrá, ale nejprve dáte 400 nebo 700 drahokamů, nyní dáváte 10 nebo 20 drahokamů