Post by scorwahmgotobo on Feb 4, 2022 11:56:37 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Secret Society: Mystery ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Secret Society: Mystery IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack za neomejeno vzdržljivost ▞▞▞
▞▞▞ The Secret Society: Mystery 2022 version ▞▞▞
Odličen način za izostritev uma. Nekateri izzivi so lahki, drugi težki. Najti skriti medaljon je vedno težko.
zvesto igra to igro 10 let ali več. Druge igre, ki sem jih preizkusil in izbrisal, še vedno uživam v igranju tako kot takrat. Izzivi so vedno boljši in boljši.
Že dolgo uživam v tej igri, vendar se to bliža koncu. Vsaka posodobitev prinaša več nedosegljivih nalog brez porabe veliko denarja in dodaten pritok nadležnih oglasov. Po zadnji posodobitvi vsakič, ko poskušam igrati sestavljanko, dobim 2 sporočili o napaki in se zaženem iz igre. Kot pri večini iger je zdaj vse v tem, da vzamete svoj denar, ne zanima vas kaj več. Mislim, da je mojega časa s to igro konec, kar je škoda, ker sem užival v njej.
To igro igram že vsaj 4 leta. Trenutna posodobitev je res grozna. Zdi se mi kot rudarjenje za več informacij, kot je potrebno za igranje igre.
The Secret Society: Mystery Dobrodružné losb
Igro sem izgubil, čeprav sem pravočasno našel vse predmete.
Všeč mi je bila igra, dokler moji prijatelji niso začeli izginjati, in to ni zato, ker sem bil brez prijatelja, vsi bi izginili naenkrat in kar naenkrat bi se pojavili novi, na primer 1 ali 2??? Prosim popravi in vrni moje prijatelje! Še vedno čakam, da popraviš zgoraj omenjeno! Opustil sem, da bi dobil nazaj svoje stare prijatelje, nekateri so prosili za mojo pomoč, zato jih poskušam ponovno spoprijateljiti, brez sreče, vendar bom poskušal še naprej, ker mi je ta igra zelo všeč! Še vedno enako!
They Wish They Were Us teh avtorjev: Jessica Goodman
Vse Glasba V živo Narava Komična vsebina s skeči Kuharske oddaje Animacija Obrt Kuhanje Akcijsko-pustolovske igre Domače živali Nedavno naloženo
S preveč posodabljanjem grafike so uničili dobro igro.
Zdi se, da je to igra, v kateri bi užival, vendar je vse premajhno, da bi se lahko osredotočil nanjo.
Spider Hero: Superhero Games 날씨 plc
Še vedno frustrirajoče! V meniju »Prijatelji«: še vedno ne vidim svojih prijateljev, ne morem videti/sprejemati/pošiljati daril, ne morem nikogar povabiti, niti ne morem dostopati do seznama najboljših igralcev. Deluje, kot da se ne naloži v celoti ... in to je pozitivno. Negativna bi bila, ko odprem meni »Prijatelji« in se celotna igra zgrozi in se zruši. Prav tako do igre vedno dostopam večkrat na dan, vsak dan, a tudi takrat ne zaslužim nobenega talismana. Še vedno mi je všeč ta igra, tudi z zgoraj navedenimi težavami.
Celotna vabila za "druge igre" so smešna, vendar mi ne dajete možnosti, da izbrišem zahteve.
<8nMXEhG:8nMXEhG:8nMXEhG> <8nMXEhG:8nMXEhG ...
Generator Kovanci In Diamanti Da Bi THE SECRET SOCIETY ...
Obožujem to igro! To je ena mojih najljubših in prva igra s skritimi predmeti, ki sem jo igral pred leti in je še vedno priljubljena, čeprav sem moral začeti od začetka. Podpora je bila odlična, ko so mi poskušali pomagati povrniti izgubljeni napredek, a žal nisem mogel : (Vendar se bom vrnil tja in se pri tem zabaval!
Rad igram to igro, izziv je najti skrite predmete.
Slaba igra! Igrali ste na štirih posebnih dogodkih in nikoli ne morete dobiti več kot 17 od 30! Ne glede na to, koliko igram, nikoli ne preseže 17. Lahko igram večkrat in ne najdem ničesar.
Ni moj tip igre. Obožujem pustolovske igre Hidden Object, v katerih lahko uživam v svojem tempu. Sovražim, sovražim, sovražim skrb za energijo, zvezde, kovance, dragulje. Kjer drugi, ki ne, sem prepričan, da bo to čisto po vaši poti.
Preizkusil, ni mi bilo všeč. Kosi se niso premaknili, ko sem jih kliknil in je vedno zmrznilo. Odstranil sem ga.
Pretežko za igranje.
Mystery surrounds the volcanic explosion in Tonga. "Everything so far about this eruption is off-the-scale weird," from its deafening blast to its Pacific-
passingfancyblog.com. Bloglovin' works best if you switch to our Android app. Bloglovin' for Android. 3,000 + 5-star reviews.
Zakaj nenadoma po 3 ali več letih igranja te igre imam težave z igranjem in zahtevam, da se prijavim v svoj google račun, da bi igral, ali moja igra ne bo shranjena in je kot dejanje kongresa, da se vanjo vključim. Brišem ga.
Obožujem igre s skritimi predmeti, preprosto sovražim, da moram kupiti predmete za nadaljevanje igre.
Ne najde stvari, ker so za drugimi stvarmi. Ko nekaj potrebujem, lahko traja mesec ali več, da to dobim. Jemlje užitek pri igranju igre.
Obožujem zanimive uganke in sproščujočo glasbo 🎶
... a fictional secret society which seeks occult artifacts. ... a historical mystery and fictional account of a few weeks of his life in England in the
Všeč mi je, vendar preziram igro Gem Match in odvisnost igre od nje. To je igra iskanja predmetov in ne ujemanja z dragulji!
The Secret Society: Mystery Piedzīvojumu spēles uujy
zadnja nadgradnja še vedno ne deluje! aplikacija pogosto zamrzne.
레이튼 미스터리 저니 : 일곱 대부호의 음모 APK - Android Apps Games
Zelo občasno s stalnim zamrzovanjem tudi brez napredka, če ne kupujete kristalov, da ga omogočite
Zelo dobra igra, lepo je igrati nekaj lepega v vsakem poglavju
prosim pomagajte mi, da se moja igra sesuva že 2 meseca vsakič, ko vstopim vnjo
dobra igra. To igro sem igral pred nekaj leti. Nisem se mogel prijaviti v svoj stari račun, zato moram začeti znova. Zato mu nisem dal ocene 5 zvezdic
Ta igra...Lokacija je zelo lepa..pesem zelo lepa..ampak dolgo sem se ustavil. Dolgočasna sem, ker je težko dobiti predmet. Igrati moraš večkrat, včasih več kot 10-krat. Danes se vrnem Upam, da bo igra boljša. Lahko enostavno dobim predmet. Upam, da upam.
Obožujem igre, ki me izzivajo in se zabavam, medtem ko to počnem, ne more biti nič boljše. Edina stvar, ki bi si želel, da se resnično spremenijo v igri, je, da lahko prodam ali zavržem kopičenje vseh neuporabnih predmetov, ki se naberejo med igro, ko moramo vedno znova igrati plošče, da dobimo vse predmete. za dokončanje zbirke. To je izguba prostora in postane grdo videti vse te zbirke, ki jih je treba napolniti, vendar je ena, ki ste jo vedno znova napolnili, nikamor.
Všeč mi je koncept, ki zahteva več dela na nagradah in kolikokrat se boste lotili slike, nima smisla, da je preveč ravni, da vam ne dovolijo, da se hitreje premaknete navzgor v igri.
Všeč mi je igra. Zelo razočaran nad g5e. 5+ let in 100 USD za nakupe v aplikaciji. To bi bil že četrti čas, ko bi moral začeti znova s trimestne ravni nazaj na raven nič, ker je bilo treba mojo napravo zamenjati ali pa so bile težave z vašimi posodobitvami, zaradi katerih se je moja naprava zrušila in izgorela; in še vedno pravijo, da še vedno delajo na tem, da bi omogočili prenos napredovanja, vendar nimajo težav s prenosom mojih $$ v svojo blagajno leta 2020. Končano.
Veliko zabave - a včasih postane malce dolgočasno, saj se moraš igrati znova in znova, preden dobiš predmet, ki ga potrebuješ samo zato, da ugotoviš, da jih potrebuješ še več - potem, če ne končaš pravočasno, ti povedo če ta soba ni na voljo, vmes igrajte nekaj drugega in potem pozabite na predmet, ki ste ga prvotno potrebovali - vendar so sobe večinoma zabavne
Besede so premajhne! Zelo težko sem prebral vse. Postane moteče..