Post by scorwahmgotobo on Feb 4, 2022 11:59:30 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic 4™ Episode I ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic 4™ Episode I IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kóduje nekonečné tokeny ▞▞▞
▞▞▞ Sonic 4™ Episode I 2022 version ▞▞▞
Už to tu povedali iní, ale zopakujem to znova: prečo Sega odstránila fyziku (najmä hybnosť) predchádzajúcich zvukových hier? Hra je stále zábavná, stojí za kúpu, ale nie Sonic 4.
Na štítovom tablete hra jednoducho nefunguje správne. Nepriateľov vôbec vidím a vyzerá to tak, že sa neustále vznášam
bunková verzia tejto hry je všetko, čo by som v zvukovej hre mohol chcieť, ale dal som 4 hviezdičky, pretože som za túto hru zaplatil skutočné peniaze a podľa môjho a iných názorov existuje dôvod, prečo nevidíte špeciálnu úroveň od Sonic 1 na žiadnej inej zvuková hra okrem tejto. je to úplná strata času! a mimoriadne nudné a mimoriadne frustrujúce najmä z tohto dôvodu. aj keď získate všetky smaragdy, povedzte nám, prosím, všetkým, prečo sega nepovolila použiť super Sonic v žiadnom BOSSovi?
•Ponúkam na predaj nový Android 4K UHD LED Televízor Philips Abilight TV • Model ... Vision Android TV •Veľkosť pamäte (flash): 8 GB •OS: Android TV™ 10 (Q)
STRAŠNÉ OVLÁDANIE SÚ MALÉ A MIMORIADNE
Musí byť dlhší
Sega, potrebujem, aby si opravil hru. No k tomu: Tlačidlá sú príliš malé, načítavanie je také pomalé, prečo sa nakláňať, aby ste získali smaragdy chaosu, a keď je Sonic vo svojej super forme, témou je len téma neporaziteľnosti namiesto super témy + jeho super animácia vyzerá ako keby sa bál a chyboval. A hra neukladá údaje, vymaže údaje v hre a musím začať odznova! Prosím opravte, aby som si hru užil lepšie ako PS3, xbox a wii. Prosím odpovedz.
Bol som veľmi nadšený z hrania tejto hry, ale po stiahnutí som zistil, že je mimoriadne ťažké zistiť, ako ovládať Sonic. Asi po hodine som to vzdal. sklamaný.
Nedávkujte ani záťaž na hranu galaxie 6
STÁLO MA TO 249 $
Soundtrack Swap; Resident Evil: Revelations 2 – Episode Four: Metamorphosis ... SMITE Season Pass 2021; Sonic Mania – Encore DLC
Úrovne bočného rolovania na Sonic generáciách boli lepšie ako demo tejto hry, takže som to nikdy nezískal ani ep2 pre xbox 360... prišiel som na to, čo do pekla, keď 4 vyšla na Android za menej peňazí. Dávam túto jednu hviezdičku, pretože jej chýba prispôsobenie mapovania ovládača / klávesnice [nie je potrebné na konzole] AKA ovládacie prvky sú nanič ako všetky ostatné zlé recenzie.
Windows 10 XP
Môžeme potvrdiť, že ten čas nastal a hra, známa z minulosti z hracích konzol, Sonic 4 Episode 1 je dostupná na Android Markete.
Táto hra je oneskorená, takže chcem vrátiť peniaze. Nechápem, prečo iné zvukové hry nezaostávajú, ale milujem sonic
Nie je to zlá hra, ale niektoré veci sú bez inšpirácie
každá najlepšia hra
Mám rád ľahké a ťažké úrovne.
Hra je v poriadku a to všetko, ale dotykové ovládacie prvky sú trochu malé a umiestnenie tlačidiel pre bezdrôtové ovládače je trochu nezvyčajné, a preto dávam 4 hviezdičky.
Je to v poriadku. Oceňujem, že ste hru prerobili tak, aby bola konečne kompatibilná s novšími verziami Androidu. Grafika sa mi však zdá trochu roztiahnutá (aspoň na mojom Galaxy S7E) a niekoľko zvukov hrá v nesprávnej výške.
V tejto aplikácii je to dosť ťažké
Hra je veľmi stará, pri hraní vás vydesí.
Ovládacie prvky gamepadu sú správnym neporiadkom (skákanie je namapované na kliknutie ľavou analógovou páčkou ffs). Vyrieš to, Sega. Toto sú základné veci.
App má 50 000+ inštalácia a priemerné hodnotenie 4,6 z 1928 ľudí. Android aplikácie Tunable: Music Practice Tools má ... SoundID™ sound personalization.
Jediná chyba je, že HID NEFUNGUJE, OPRAVTE HO ALEBO BUDU ŽIADOVAŤ VRÁTENIE PEŇAZÍ.
Otrasné ovládanie
Na mojom tablete to teraz nefunguje, keď si ho aktualizoval vďaka, určite rád vyhadzujem peniaze
Som naozaj rád, že táto hra bola aktualizovaná, ale stále padá. Keď spustím aplikáciu, zobrazí sa biela obrazovka, ktorá preblikne na čiernu a späť na bielu, potom sa zatvorí. Naozaj chcem poraziť túto hru. Môžete, prosím, opraviť čokoľvek, čo to spôsobuje?
Teraz mám na telefóne LG G3 nainštalovaný oficiálny Android 6 marshmallow pre LG G3 a tieto svinstvá stále nebudú fungovať. Nekupujte túto hru, pokiaľ nedostane funkčnú aktualizáciu. Dnešný dátum je 25.1.2016. Očakávam, že to Sega opraví do júla tohto roku. Naozaj nemajú žiadne ospravedlnenie. Kedysi úžasná herná konzola a spoločnosť na vytváranie hier (sega) išla z kopca a teraz sa stáva zbytočnou 😿
Táto hra je veľmi dobrá, ale jedna vec je reklama na viac svetov, pretože keď dokončím 1. bossa, tak sa veľmi nudím pls ad viac svetov
Super hra kde Sonic 3?
Galaxy Invaders: Alien Shooter Spillehall rrd
Then put it on the wireless charging bank; 4. After the successful identification, the mobile phone will have the prompt of "charging".While most of wholesale
Prepáčte, ale pridajte podporu ovládača ako v epizóde 2 Mám Nvidia shield TV 2017
Kúpil som si to už dávno na svojom Galaxy S3 a nedávno som si to stiahol do svojho nového G3. V žiadnom prípade nepobeží. Teraz sa neoplatí kupovať, kým to neopravia. Spustený Android 5.1.1
Grafika nie je najlepšia a ovládacie prvky nie sú také dobré. Ale to sú moje jediné dve sťažnosti. Zvyšok hry je dobrý.
Sonic 4 v tejto prvej epizóde rozprúdi nostalgickú cestu zábavy. Pomalé dotykové ovládanie a patová hybnosť Sonic v porovnaní s pôvodnými titulmi Sonic bránia tomuto titulu dosiahnuť dokonalosť. Vyžaduje podporu MOGA, ale zatiaľ žiadna nie je k dispozícii...
Získajte Sonic Mania
5-hviezdičkové, okrem analógových ovládacích prvkov sú príliš malé, až do bodu, kedy sú podstatne horšie ovládateľné ako na PS3.
Sonic 4™ Episode I Аркады xan
zlé ovládanie pre túto platformu a hru. rád by som hral a ohodnotil by som 5 hviezdičkami, ak by to nebol problém.
Tak tak
Trochu sa zhoršilo, že som za to zaplatil peniaze a nenačíta sa vôbec nič! Skúsil som to niekoľkokrát a zobrazuje sa len čierna obrazovka s malým bielym kruhom v dolnom rohu. Buď to opravte, alebo mi vráťte peniaze!
Túto hru veľmi milujem, ale nenávidím, ako môžem hrať iba epizódu 1, pretože epizóda 2 nie je kompatibilná s mojím tabletom so stealth Androidom. Opravte to a znova ohodnotím 5 hviezdičiek na oboch
Ako to zmeníte na objednávku na verziu
Hra je naozaj dobrá, ale musím povedať... virtuálny analógový rádius je veľmi malý, takže je veľmi ľahké prestať bežať. Pridajte na to ďalší polomer. Vďaka Dodatočné... pre zariadenia Sony by sa páčila lepšia podpora ovládača PS3... jednoducho nemôžem skákať... to je všetko
Je to skvelé, ale rýchlostné skúšky a stratený šéf labyrintu sú veľmi nepríjemné
Už žiadne zbytočné povolenia a zdá sa, že to funguje trochu dobre. Ovládanie nie je najlepšie, fyzika očividne zaostáva za tými z druhého dielu, ale celkovo dosť dobré na 4 hviezdičky. Mohla to byť päťka, ale vytriedenie zbytočných povolení by nemalo trvať tak dlho, však?
nechajte ho remasterovať Whiteheadom
Prosím, aby hra fungovala znova, zmení sa na bielu a potom zostane čierna, mám všetky vaše ostatné hry, ale naozaj chcem vyskúšať túto. Beh na lízanke 5.1
Sonic 4™ Episode I Zręcznościowe qqnf
Nie je možné hrať, hneď ako spustím hru, obrazovka na mojom galaxy s5 okamžite stmavne, opravte to
Sonic 4™ Episode I Arcade yae