Post by scorwahmgotobo on Feb 4, 2022 12:02:31 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Castle Defense 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Castle Defense 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ רמת נעילה ▞▞▞
▞▞▞ Castle Defense 2 2022 version ▞▞▞
אל תשחק את המשחק הזה אם אתה לא בעניין של משחקים טחינים. משחק טוב אבל התגמולים מועטים מדי ודורשים יותר מדי שחיקה כדי לקבל מספיק יהלומים כחולים לשדרוג מגדלים וסגול כדי לשדרג את הגיבורים שלך. אני משחק בזה קרוב לשנה בממוצע שעה+ ביום ומצליח לשדרג רק שני מגדלים במלואם. גיבורים הם כמו 30 דולר וכמות היהלומים עולה הרבה יותר מדי. שחקנים שמשלמים הם המפסידים ואתם יודעים מי מנצח.......
המפתח הזה פשוט לוקח את הכסף שלך. הפסד כסף בניסיון להיפטר מפרסומות.. 30 אבני חן סגולות מעולם לא קיבלו ועדיין יש להן פרסומות. ללא החזר. רכשתי את חבילת החדשים פעמיים, עדיין יש מודעות לא קיבלתי שום דבר שרכשתי. ללא החזר. ניסיתי את חבילת האימפריה עדיין מודעות וללא פריטים במשחק, ללא החזר.
Castle Defense 2 Strateji Oyunları xln
אני קונה את חבילת האימפריה ולא קיבלתי כלום... אני רוצה את הכסף שלי בחזרה במקרה כזה.
אני אוהב את המשחק אבל מאז העדכון האחרון הוא ממשיך לקרוס כשאני מפעיל אותו, אנא תקן כי אני רוצה להמשיך לשחק.
נחמד אני אוהב גיבורים אבל בקרב בזירה יש פריצות שמשחקות בגלל זה אני לא אוהב את זה לאסור את הפריצה אז יש משחק הוגן
המשחק הכי טוב אי פעם אבל יש צורך ברשימת חברים ואתגר ידידותי
כמו המשחק, עד כה הכל טוב. רק גיליתי שאתה לא יכול להשיג/להרוויח את הגיבור הבא לשחק איתו. אתה צריך לשלם / לקנות $ עבור זה. אכזבה ענקית, אני כנראה הולך להפסיק לשחק את המשחק הזה עכשיו. לא ידעתי שזה חוטף $. !
אתה יכול בבקשה להגיד לי למה שכאשר אתה מסנכרן את חיית המחמד שלך, רוב הזמן זה אומר שהסנכרון נכשל וזה ממש מעצבן אותי כי הוצאתי יותר מ-30$ על המשחק הזה רק כדי להשיג יותר ביצים ולהשיג חיות מחמד ברמה גבוהה יותר. אבל מעל 80% מהפעמים הוא אמר שהסנכרון נכשל, אתה יכול להגיד לי למה הוספת את זה בבקשה!!!
המשחק הזה הוא הונאה. רכישות במשחק לא יסופקו. כל הגיבורים פרט לאחד נעולים מאחורי חומת תשלום, וההתקדמות נעשית על ידי אבני חן שהם תגמולים לא שכיחים. אז אם אתה רוצה להתקדם, אתה צריך להוציא מזומן. עם זאת, לאחר ביצוע הרכישה וקבלת הקבלה, הפריטים שנרכשו לעולם לא יסופקו.
Castle Defense 2 ยุทธศาสตร์ qyrx
זה משחק טוב אבל אל תבזבז את הכסף שלך, קניתי את הגיבלין ומעולם לא השגתי אותו הייתי נותן להם 5 כוכבים אבל אני לא אוהב ששודדים אותי
גיבורים חדשים לא פותחים במהירות
משחק ההגנה הטוב ביותר עד כה!!!
המשחק הזה הוא הונאה בעיקר זבל, לא נהדר כמו משחקי Td אחרים, תוכן שלא כל כך שווה לשחק, וחלק הוורטים במשחק הזה הוא לא מעודכן ואין לו תכונות חדשות
חיכיתי לתגובה לפני שפרסמתי את זה... שירות לקוחות נורא. קניתי חבילת אבני חן ולא קיבלו את אבני החן. עם זאת, הכסף הוסר מהחשבון שלי. שלחתי מייל ללא תגובה או אבני חן. אתם רמאים וצריכים להתבייש בעצמכם על כך שאתם מנהלים עסק כזה. אם אתה מוריד את המשחק... אל תבצע שום רכישה.
שיחקתי את המשחק הזה שוב בגלל שהוא כל כך נוסטלגי, אני מנסה את החן החינמית ומשחק Jump jaump helix עד שלב 22 ולא קיבלתי שום פנינה ואני כל כך מאוכזב ממנה.
משהו סתמי אבל עדיין ראוי לטחון. והמשחק הזה עדיין חלק לחלוטין אחרי שהרבה משחקיות צריכה רק עוד דברים שיכולים להוסיף הייפ, התרגשות ונפלאות ככל שתתקדם. שיחקתי במשחק הזה לפני זמן רב כשהייתי ילד נחוש או נטף. ועכשיו אני משחק את זה שוב בין שנות העשרה שלי לבגרות למרות שאני אתחיל הכל מחדש. זה יהיה כיף לראות כמה ריכוז יידרש כדי לראות אותי מסיים את זה. רואה את השיפור של עצמי.
משחק טוב.
משחק בסדר. Says יסיר מודעות בכל רכישה. הוצאתי $20 ועדיין רואה מודעות. לטיפות רבות של פריטים אין לכאורה שימוש. מספיק שגיאות כתיב ודקדוק כדי לגרום לעיניים שלך לדמם. אולי משהו נשבר בזמן שהם העתיקו והדביקו את הקוד של Kingdom Rush.
אהבתי את המשחק הראשון אבל כששמתי לב שהדמויות הנוספות בסרט ההמשך הזה יכולות לעלות 30 דולר, זה נראה אבסורדי לחלוטין. קדימה, חבר'ה - זה מגוחך. אני יודע שאתה צריך להרוויח כסף על המשחקים האלה, אבל רוב האנשים היו נוטים יותר לקנות דברים אם הם היו קצת יותר זולים. זה משחק טוב, כן, אבל בכל זאת...
אני מקווה שהמפתחים יגדילו את הנקודות ב-bos rush מהסוג שלו, קצת נקודות שתוכלו להשתמש בהן לקניית אבנים סינתטיות, וצייד הבוס קיבל 12 שעות של פער איך אני אמור לצבור נקודות חחח...
Planet Bomber! Árkádjátékok nqqz
לא מוצא אותו ב-Google play, צריך להוריד אותו קודם מאתר צד שלישי. זה משחק ממש טוב וכיף לשחק בו.
אני מרגישה תחושת בטן ופשוט איבדתי את כל ההתקדמות שלי וזה פשוט כיף באופן כללי
זה בסדר
מדרגות את הערנות והתגובה שלך לגדול!!!
המשחק הזה מתייחס אליך כאל עבד. המכשיר שלך נשבר ונאלצת לא להיות פעיל במשך כמה ימים? חבל שתקבל את בונוס ההתחברות של יום אחד ואת המשימות היומיות (הדרך היחידה שאני יודע על זה יביא לך יהלומים סגולים) מצפים שיש לך כבר 2 גיבורים, אבל אתה יכול לאתגר את הבוס העולמי, ואם אתה לא משחק נגדו , אז לא תקבל יהלומים סגולים או נקודות בוס, כלומר: 2 הדרכים היחידות שבהן אתה הולך להשיג גיבור מלבד תשלום של לפחות 12 דולר עבור המשחק המחורבן הזה!
אני לא יודע איך ולמה אבל אחרי מחר, פתאום איבדתי את ההתקדמות הקודמת שלי. מה קרה. -_-
לא טוב כמו מקורי, אבל יש לו יותר תכונות
אוקיי טפי סוסה dpt heronya
צריך עוד תכונות. האם לזירה יש תגמולים? אנחנו יכולים להחליף פריטים באבני חן או משהו??
אני לא יכול להיכנס למשחק החשבון שלי
כיף ומאתגר... רק גיבור אחד זמין בחינם בכל זאת...
אחד מהמשחק הכי טוב
אני לא יכול לסגור את המודעות אז אני צריך לסגור את המשחק לפני שאוכל לשחק שוב
קניתי 2 גיבורים אבל קיבלתי טלפון חדש והתקנתי מחדש את המשחק ואין לו אותם אז אני פותח אותו האם אני יכול להשיג את 2 הגיבורים האלה בלי לבזבז שוב כסף אבל בסך הכל זה משחק סמים אוהב את זה