Post by scorwahmgotobo on Feb 4, 2022 12:11:39 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dancing Road: Color Ball Run! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dancing Road: Color Ball Run! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хакване на безкрайни ключове ▞▞▞
▞▞▞ Dancing Road: Color Ball Run! 2022 version ▞▞▞
Хриско ако видиш профила ми и ти си Бог от Николай Георгиев Камбуров
5 от 5 звезди! Обичам това приложение!
САМО РЕКЛАМИ. Невъзможно за игра. Искаш ли песен? Реклама Имате ли мистериозна кутия? Реклама Ти загуби? Реклама за нов живот. Загубихте/спечелите ли? Реклама Нищо не правиш? Реклама Играх от около 30 минути и гледах повече от 15 реклами!!!! Неприемливо.
Бих искал да дам на тази игра 5 звезди, но има проблеми...ако нямате данни, тя не иска да играе и трябваше да ни уведоми, преди да я изтегли, че изисква данни, за да работи
Обичам тази игра, защото просто наистина мисля, че е удовлетворяваща по някаква причина и просто я обичам, защото за мен няма много реклами, тя е перфектна❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🥰
Нямам впечетления защото не като в рекламата ви
Dancing Road: Color Ball Run! Zene qqmr
Който е направил тази игра е пълен мръсник изобщо не се инсталира и само прави номера мръснико
Давам три, защото има толкова много реклами, като след почти всеки път, когато направите грешка! Освен това, ако натиснете бутона за продължаване само за да гледате реклама, това не прави нищо, а просто ви кара да гледате реклама! Но като цяло това е наистина забавна игра и не изисква Wifi!
Dancing Road: Color Ball Run! Μουσική doma
Играта е яка ,но не можеш да избираш песните.☹️
digital balance APK Android Изтегли - ChiliAPK
Играта е ужас и се повтаря една песен и съща смота
Това е най-добрата игра, която обичам 😍😍😍😍
ТВЪРДЕ МНОГО РЕКЛАМИ! Сериозно прекарвам повече време в гледане на реклами, отколкото в игра. Реклами преди и след всичко, което правите, дълго изтеглени реклами. Деинсталиране! Извадете някои от рекламите и ще бъде страхотна игра.
Най-добрият. Игра. някога.
Тъпо
ВСИЧКИ вие, момчета, сте толкова злобни към тази игра, това е страхотна игра, толкова много я харесвам, но ако искате играта да е по-добра, просто кажете, че има много реклами, защото по този начин би трябвало да е безплатна игра и ако нямаше отговор ще трябва да платиш за играта глупави хора
Забавно е, хареса ми... Взех три звезди, защото едната е много, много бавно и когато се опитах да пусна моя собствена песен, не се получи и един път седях там и чаках един час това нещо да работи, така че Отказах се и друг проблем е в играта, когато дори не удрям другите цветни топки, които губя и губя реклами, за да продължа, но тогава те дори не работят, така че изтрих приложението, но беше забавно, докато беше продължи. 🙄😔
HOP Stomper: Dancing Rush APK изтегляне за android
всичко е наред. Забавлявах се за малко. Предполагам, че просто е остаряло бързо. И твърде много реклами. Ако просто искате нещо за игра днес, напълно го вземете. Но ако не искате да го изтриете утре, аз не бих.
Star Shoot VS Arcade vkk
Тази игра е абсолютно тъпа!!! Забавно е, пристрастяващо е, но единственият проблем с него е, че има толкова много досадни реклами.. след всеки завой идва реклама и това е досадно
Raw - Hugging Face
Песните са кавъри и са добре, но не са страхотни. Певица за полилей не го направи справедливо. Освен това нарушава правилото номер едно на музикалните игри: изостава. Закъснява още по-зле, когато направиш нещо като втория шанс. Това ви кара да гледате пълна реклама, за да получите мистериозната кутия, която е НАГРАДАТА, която ВЕЧЕ СПЕЧЕЛИТЕ за завършване на песен. Това ви кара да гледате поне половината реклама (понякога цялата) след всяка песен. Не е достатъчно предизвикателно. Ако можех, бих дал по-ниска оценка.
Тази игра има проблеми, жълтата топка се включва и аз я поставям с друга жълта топка и тя продължава на една, която е ужасно скучна
От известно време не съм мразил толкова много игра. Това е 100% грабване на пари с реклами след всяко изпълнение, неуспех или нов екран. А пакетът „VIP“ не помага, защото дори да се абонирате за абсурдна сума пари всяка седмица, той всъщност не работи и пак имате реклами. Да не говорим, че някои от нивата са почти невъзможни и просто се включват в рекламната/абонаментната услуга, спомената по-горе. Като цяло това е ужасно приложение и ако харесвате този вид игри, намерете по-добро някъде другаде.
Много хубава игра е готина не гледайте теглете веднага и ви давам съвет: задръжте като завивате ли ходитеа не да ги мърдате а просто да ги задържате мърдате така ще ви е по-лесно и аз давам ⭐⭐⭐⭐⭐
Буквално игра с реклами..Доста разочароващо..трябва да заключвате всяка песен с реклама..И не можем да превъртаме напред..Мога да приема, ако някои от песните трябва да гледат реклами, но това е буквално всяка песен..Как мога Харесва ли ми да играя? Между другото играта е интересна с изключение на рекламите
О, mgggs, обичам това, ооооооооооо, искам да имам всичко това, искам да можеш да ги изпратиш 😍😍😍😘😘😘😗😙😚😶🎀🎀♥️
Беше добра игра, но има някои недостатъци 2. Първо, беше наистина проблемно, сега не знам дали е играта или моят iPad, но мисля, че беше играта, защото моят iPad не бърка в други игри. Освен това в рекламата можете да изберете песента и това, което имам предвид, е, че всъщност не можете да напишете в песен. Така че, това може да не съм само аз, но ако пусна нещо в реклама, ще го направя истина аз
най-доброто е!!. Много ми харесва тази игра, не е скучна
Harika bir oyun👌👌👌👌
Bound to You ( Превод ) - Vbox7
изтегляне FNF for Friday Night Funkin Mods apk най-новата ...
Въпреки че самата игра би била забавна, тя се състои от 95% реклами и капани за кликвания, които се опитват да ви подмамят да инсталирате или купите друго съдържание. Въпреки че разбирам, че трябва да правите пари по някакъв начин, съм сигурен, че ще има и други начини за това.
Обичам тази игра! Наистина е релаксиращо и любимите ми песни са там, единственият проблем са рекламите, има твърде много реклами, когато започвате и завършвате игра, понякога по средата! Бих искал да поправите колко реклами има :3
gold94chica's SFM subbed junk - Мастерская - Steam ...
Има реклама за всичко - от получаване на награда, която сте спечелили, до връщане към предишното ниво. Поставете добавките, ако играчът не успее, тогава иска да продължи и ако играчът иска да удвои или утрои сумата на наградата, но моля, премахнете рекламите за други неща.
Не е безкраен. За разлика от други игри, след като стигнете до финала за първи път, това не е безкрайно. Дори не истинската песен. Фалшиви реклами. Поправете ги и играта ще бъде по-добра.
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👅👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ️ ♥ ♥ ♥ ♥️♥️😍❤️♥️♥️♥️♥️
Ужас приложение. 👎😫🤮😞😧😖😤😑
По-голямата част от обжалването беше как рекламата изглеждаше така, сякаш можете да изберете всяка песен и да я пуснете. Но това беше лъжа, така че това е просто поредната посредствена игра, която не си струва ничие време
Изглеждаше страхотна игра, но нямаше такъв късмет😑.... Няма достатъчно песни и очевидно не можете да импортирате нито една песен..... Дори не чух песента, която пусках!!!😔
Е, в добавката ви позволяваме да въведете любимата си песен! Имах това приложение, но то ви позволяваше да избирате само песните, които имат. Така че бях развълнуван да инсталирам тази игра. Но не, все още ssme стара скапана версия. Според мен това е "примамка за кликове". Добра графика, но каменист геймплей. Моля, подобрете това. И моля, покажете на хората какво ще получат, а не функции, които не са в играта.
Тази игра е добра🙂.но ако добавите още няколко песни на blackpink, ще бъде по-приятно🤗. Така че, моля, добавете още няколко песни на blackpink.🙏
Защо сте променили играта? Преди беше хубава! ¡!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?
В рекламата пише, че можем да напишем собствена песен. Така че го разбрах, но тогава трябваше да избера песни от списъка им. Това ме ядоса много😠. Песните бяха ужасни, а играта има много реклами. Не мисля, че някой трябва да получи тази игра.😫😠😡
Идеята е добра и ми харесва. Но има НАЧИН до много реклами. Всеки път, когато играя, трябва да изключвам wifi, за да не получавам реклами.
Добре е просто вземете VIP, няма добавки ,,